Nu puteam începe anul fără ca primul articol să fie despre un outfit, unul în care mă regăsesc de altfel și care face parte din categoria vintage, având un aer boem (te-ai obișnuit probabil deja cu aceste două stiluri, mici obsesii ale mele). Deși pare puțin cam old style și serious, am reușit să ”întineresc” ținuta, păstrându-i aerul edgy pe care îl avea încă de la început.

Inițial, mă gândeam să adopt o ținută monocromatică, dar ulterior am redescoperit, în timp ce îmi făceam curățenie în mormanul de haine (oh da, știi la ce mă refer…), o eșarfă maro, în stil French, pe care o purtam acum ceva timp. M-am gândit să pun și puțină culoare în ținută. De ce nu?! Și așa arată cam serioasă. Eu fiind mai aeriană de felul meu (și nu neapărat în sensul rău), am zis că trebuie să adaug un detaliu care să mă reprezinte, acestei ținute oldie și așa am și făcut. Am potrivit-o apoi cu o pereche de ghete puțin mai închise la culoare față de eșarfă și cu o geantă în aceeași nuanță cu eșarfa.

Pentru a o mai  întineri  am ales să port un tricou cu inscripție în loc de unul simplu la fusta pe care cred că o știi deja dintr-un articol anterior (click aici pentru a vedea despre ce vorbesc) sau de pe Instagram și mi-am pus pe cap o bentiță de metal. Ca să nu îmi fie frig (pentru că suntem la început de Ianuarie totuși) mi-am pus un pardesiu gri shadow și sub el un bolero. Rezultatul este unul drăguț, zic eu, o ținută cu un aer de French girl, în care nuanțele de roșu se îmbină perfect cu monocromul.

 

 

 

Tu cu ce nuanță combini monocromul?

 

 

Wearing: HM coat

Steilmann skirt

Pepco Leggings

CCC shoes

Bag *secret :)*

Photo credits: Dariana Pintilii