Tot în ultima vreme am distribuit pe facebook un eveniment numit Webstock și cred că te întrebi despre ce este vorba, dar dacă ești pasionat de social media cred că știi despre ce spun.

Webstock este cel mai important eveniment românesc de social media, unde cei mai importanți și cunoscuți online influencers se reunesc pentru a discuta despre noutățile legate de mediul online, iar eu voi participa la această ediție ca blogger acreditat.

De ce am ales să particip? Pentru că este o oportunitate nouă de a crea noi legături și de a afla lucruri interesante din domeniul pe care îl indrăgesc.

Tot evenimentul va consta în două sesiuni ( unde diferiți oameni importanți din mediul online și offline vor ține discursuri) și în 6 micro-conferințe, unde se va vorbi despre diferitele noutăți din mediul online, abordându-se diferite teme cum ar fi Bloggingul sau Instagramul. La final va avea loc gala Webstock Awards, cea mai importantă competiție din online-ul românesc în care vor fi premiate cele mai bune și creative proiecte digitale. Gala va fi urmată de un party.

Voi reveni cu noutăți pe parcursul evenimentului și vă voi împărtăși experiența mea de la Webstock, dar până atunci vă invit să urmăriți evenimentul online mâine de la ora 9:00 pe webstock.ro . Stay tuned!

Webstock