Unul dintre cele mai râvnite trend-uri din toate timpurile în modă este reprezentat de print-uri. Fie că sunt florale, animale ori geometrice, între ele și natură vor exista mereu conexiuni, fie ele puternice sau slabe.
img_3133
Print-urile pot fi de multe tipuri, dar cele mai populare sunt:
* Animal printimg_3130
Este un print inspirat de vietățile naturii (dar cred că știați deja), care după părerea mea, se potrivește tuturor outfit-urilor, dar trebuie să fie purtat în așa fel încât să arate stilat. Încă îmi aduc aminte că atunci când eram mică, aveam un cardigan cu print leopard (era pe un roz plum) și eram înnebunită după el. În prezent, nu mă dau în vânt după acest tip de imprimeu, dar mi se pare drăguț.

img_3131* Ethnic print
În general îl regăsim în stilul boem, fiind inspirat din culturile vechi. Îl ador și l-aș purta oriunde, pentru simplu fapt că imprimeul este unul original, care are o anumită tradiție.

* Floral print

img_3132De abia așteptam să ajung aici. Este print-ul meu favorit și cred că am o parte din garderobă numai cu haine de acest tip. În opinia mea, este un simbol al stilului vintage și al primăverii și totodată, reprezintă cel mai mult natura.

Pentru că suntem la imprimeuri, iată câteva sfaturi de care ar trebui să ținem cont atunci când le purtăm:
1. Folosește aceeași paletă cromatică. Atunci când îți creezi ținuta, încearcă să potrivești piesa cu imprimeu cu piese simple care să-ți pună în valoare outfit-ul.
2.Poartă accesorii potrivite. În general este suficient pentru o ținută cu print să porți un accesoriu simplu sau ceva strălucitor pentru a completa-o. În cazul ținutelor simple, accesoriile cu print sunt perfecte pentru a le da viață.
3. Evită pe cât posibil să combini print-uri diferite. Deși există excepții în această privință, cel mai bine e să combini imprimeul cu ceva simplu.
Imprimeurile sunt o parte destul de importantă a modei și fiecare dintre noi a purtat măcar o dată un outfit cu imprimeu.