Cred că fiecare dintre noi are, în adolescență, momente în care se gândește la propria personalitate, în încercarea de autodefinire. Cu ceva timp în urmă aveam și eu adesea astfel de momente… O parte din mine, după cum multă lume care mă cunoaște știe deja, este adeptă a stilului vintage, boem… de aceea ascult muzică cu tentă romantică sau pop-vechi, iubesc cromatica pastelată și tot ce ține de Franța și minunile sale. Altfel spus, este personalitatea mea ,,roz” ca să mă exprim așa. Dar mai există și the dark side of my personality, pe care nu prea o arăt lumii, poate pentru că nu am fost niciodată atât de îndrăzneață…


Pe cât de mult îmi place stilul vintage romantic, pe atât de mult ador rock style-ul, în combinație cu 60`s style sau goth-ul, pentru că acestea conturează și scot la iveală partea întunecată a omului, dar și o pasiune ascunsă de a sa sau un secret nedezvăluit. Negrul, care conturează diferite percepții asupra sensului său, predomină în acest stil. Ce îmi mai place la acest stil este accesorizarea. Țintele, pielea, detaliile metalice, franjurile sunt doar câteva detalii care îmi vin în minte acum. Makeup-ul și hairstyling-ul aduc tendințe rebele, un alt motiv pentru care ador rock style-ul.
Nu știu ce vă inspiră vouă, dar mie stilul rock îmi inspiră mister și pasiune… și îmi conturează cealaltă parte a personalității mele, care nu este deloc… roz. 

Wearing:

Meli Melo Paris earrings

HM jacket

Lipsy London dress

Gatta tights

CCC shoes