… dar care a meritat. Dacă 2016 a fost un an care m-a schimbat sufletește și care m-a ajutat în prima parte a ”călătoriei” mele de adolescentă, anul 2017 a fost un an cu multe oportunități, în care am realizat ce vreau să fac mai departe și în care am învățat multe lucruri despre mine.

A fost un an în care am cunoscut foarte multe persoane geniale, cu pasiuni și gânduri mai mult sau mai puțin diferite față de ale mele. Am călătorit mult, m-am implicat în diverse proiecte și activități faine, am progresat în pasiunile mele (nu foarte mult, dar cât să mă motiveze să le continui ) și nu în ultimul rând, m-am distrat și m-am bucurat de anul ce mi-a fost dăruit. Nu neg, am avut și zile sau chiar săptămâni proaste, din cauza unor lucruri pe care le consider acum banale și, deși nu pot spune că a fost cel mai bun an dintre toți pe care i-am trăit, a fost mult mai bun față de cei precedenți.

”Ești pregătit pentru anul ce urmează?” este întrebarea pe care tot o primim în ultimele zile din decembrie. Eu, sincer vă împărtășesc, nu sunt și chiar îmi este puțin frică, dar sunt destul de optimistă cu privire la 2018 (nici prea optimistă, că după s-ar putea să rămân dezamăgită). Deși am o mică frică în mine, pot spune că sunt gata să fac față noilor provocări ale noului an și să mă avânt în misterul ce va fi complet divulgat în următoarele 365 de zile.

Dacă în 2017 tot am apărut și dispărut de pe blog (din diverse motive mai mult sau mai puțin relevante), în 2018 vă voi promite că nu voi mai dispărea prea des (iar de voi face așa, vă rog să îmi reamintiți ce am scris aici :)) ). În rest, vă urez un An Nou cu multe realizări, plin de amintiri frumoase și cu vibe-uri cât mai pozitive și… have fun de Revelion!