Recent, am participat la cea de a doua ediție a târgului de haine și accesorii Happydichiseală și, deși am participat și anul trecut, m-am gândit că acum este momentul să vă spun ce este cu acest târg.

Nu, nu este un târg ca oricare altul. De ce spun asta? Pentru că expozanții și vizitatorii care au trecut pe aici nu au venit doar pentru a cumpăra sau a vinde produse, ci au venit să stea la povești cu tâlc, să povestească despre viața lor, pasiunile lor. A fost un aer boem pe toată durata târgului și asta mi-a plăcut cel mai mult. Am aflat povești despre anumite haine și accesorii ce se aflau acolo, gata să fie dăruite unei persoane noi, străine.

Târgul a avut 3 secțiuni: hand-made, SH și Outlet, dar tot ce găseai acolo era foarte frumos (mai ales dacă ești iubitor de vintage *eu*). Am participat ca expozant și pot spune că această experiență a fost una foarte interesantă, pentru că am ajuns să cunosc persoane noi,  mai mari ca mine (eram printre singurele persoane care nu era adultă *și asta m-a făcut să mă simt ciudat la început, dar mi-a trecut repede* ), care mi-au oferit sfaturi de care voi ține cont pe viitor.

Pe lângă poveștile dichisite la care am luat parte, am ochit multe lucruri interesante, unice, care le poți găsi și aici. Au fost și expozanți care, prin strângerea de bani de la târg, urmau să îi doneze pentru o anumită cauză, iar acest lucru m-a bucurat nespus.

Dacă anul trecut am fost novice și nu știam ce ar trebui să fac la acest gen de eveniment, anul acesta am fost mai ”experimentată”, sentimentele au fost cu totul noi și mai interesante, iar energia a fost mult mai mare.

Din ce am discutat, se prea poate să mai fie o ediție de Happydichiseală și luna viitoare, iar dacă sunteți iubitori de trecut și de povești, acest eveniment este perfect pentru voi. Evident că și eu voi fi prezentă, so see you there soon!