Long time, no see! Deja a devenit un obicei să nu mai postez pe această platformă la fel de mult ca înainte, dar am zis că este timpul să îți reamintesc și în acest an de FILIT 2019, care are loc între 2 și 6 octombrie. După cum bine știi, FILIT bookhunt este o vânătoare, nu de comori, ci una de cărți organizată în cadrul festivalului, unde noi, bloggerii, ascundem cărți pentru a fi găsite.

Din păcate, am avut șansa să fiu din nou ultima care ascunde cartea (dar hei, niciodată nu este prea târziu!).  În acest an, romanul ascuns de mine este scris de Maria Duenas, autoare care va fi prezentă la FILIT, iar volumul se numește Cumpătarea.  Nu am avut ocazia decât să o răsfoiesc puțin cartea, dar vă pot spune că merită să fie citită. Personal, o să mi-o procur singură pentru a avea timp să mă bucur de ea!  Pe scurt, opera reprezintă un thriller plin de pasiune și de aventură, o poveste captivantă în care curajul lui Mauro Larrea, un om plin de datorii și incertitudine care își va folosi ultimele venituri într-un proiect ce îi va dă speranță (dar care este riscant) este pus în fața obstacolelor vieții. Totodată, destinul său este schimbat complet datorită unei iubiri puternice. Încă un lucru interesant la acest roman este multitudinea decorurilor din cadrul său, toate fiind unice în felul lor.


Acum, că ți-am captat cât de cât atenția, îți voi oferi niște hinturi despre locul în care este ascunsă cartea. Dacă mă cunoști personal, știi sigur că în fiecare dimineață sunt prezentă într-un loc unde savurez un espresso cu lapte (și cu o linguriță de zahăr 😉 ), aproape de centrul orașului. În caz de nu mă cunoști, sigur remarci o roșcată (acum caramel, dar contează ) stând la o masă. Oh… și încă un hint: yellow .

Primul care găsește cartea, are șansa de a o păstra  și de a primi un autograf de la autoare, iar dacă tu ești cel care ai ”vânat-o”, nu uita să îți faci un selfie cu cartea în locul în care o găsești și să postezi poza pe instagram sau pe facebook (dându-mi un tag bineînțeles la @elisapodaru). Nu uita să folosești și hashtagurile #filit #filit2019 și #bookhuntfilit .

Acum dau startul provocării și vă urez tuturor mult succes!