Când simți că ai timp și pentru tine și pentru cei dragi din jurul tău. Este acel moment din an când orașul este mai animat ca de obicei, când  auzi muzică la tot pasul (chiar acum aud o fanfară trecând pe lângă blocul meu), când valul de decorațiuni lasă în urma sa străzile aranjate festiv, iar fericirea, îmbinată cu aromele de cafea și de prăjituri conturează imaginea perfectă de dinaintea Crăciunului.

Nu știu de voi, dar eu nu îmi doresc ceva în mod deosebit de Crăciun. Îmi este de ajuns că am timp liber și pot fi alături de cei dragi. Nu știu dacă este datorită vârstei sau pur și simplu consider că am cam tot ce am nevoie momentan. Sau poate nu am fost destul de cuminte anul acesta ca să mai am curaj să cer ceva de Crăciun :)). În orice caz, dacă vă regăsiți și voi în ceea ce am scris mai sus, vă înțeleg perfect, iar dacă totuși vă doriți ceva în mod deosebit, fie material sau spiritual, nu ezitați să îi scrieți Moșului!

Știu că iar a trecut o tonă de timp de când nu am mai postat ceva (and i`m sorry for that, again), dar uite sunt aici din nou, savurând din plin vacanța ce tocmai a sosit (vă spun sincer, nu mai rezistam prea mult dacă nu ar fi venit acum) și sărbătorile ce sunt atât de aproape de noi.

Astăzi, pe lângă gândurile pe care le-am așternut mai sus, am ales să prezint și un outfit, simplu, dar destul de festiv, zic eu. Am ales o ținută all black și pentru a-i da o pată de culoare, am ales un bolero vernil, cu nasturi sidefați, pe care îl iubesc foarte mult. Oferă un aer vintage (iar eu sunt o mare fană a acestui stil, după cum bine știți) și este și gros în același timp, fiind perfect pentru o zi rece de iarnă. Am accesorizat ținuta cu o pereche de cercei luați chiar cu două zile în urmă, având cromatica potrivită acestei perioade și cu o geantă neagră, de tip poștaș.

Voi ce gânduri aveți pentru Crăciun și, cel mai important, cum vă simțiți?

Wearing:

Bershka blouse

C&A trousers

CCC boots