Recent am fost foarte fericită să fiu alături de bloggerii ieșeni la deschiderea noului Moo (”Bistro Moo”), care și-a redeschis porțile, având un design și o atmosferă cu totul diferite față de Moo-ul cel ”vechi”, o atmosferă foarte faină, la fel de plăcută și cozy ca înainte, numai că la alt nivel.

Dacă mai demult de fiecare dată când mergeam la Moo să savurez o cafea sau înghețata lor renumită, locația avea un aer jucăuș, acum, de când am intrat, am simțit parcă un aer mai serios, mai rafinat și mai sofisticat. Totuși, am regăsit multe elemente din design-ul vechi și în cel nou, printre care și elanul mascotă care stă la baza conceptului de arhitectură interioară.

Odată cu redeschiderea localului, au apărut și bunătățuri noi, pastele fiind de data aceasta vedeta meniului. Sunt făcute chiar în local, gama de paste este una foarte variată, de la forme până la nuanțe și arome. Evident că am gustat și eu din acestea și pot spune că am fost plăcut surprinsă de gustul lor foarte rafinat și delicios.

Chiar dacă am spus că pastele sunt în acest moment vedetele meniului, nu pot să nu vă spun și despre noul desert pe care îl știm cu toții și îl îndrăgim, de data aceasta având un gust foarte interesant și bun. Dacă nu ești fan eclere, atunci o să îți schimbi părerea când le vei încerca pe cele făcute la Moo, Oricare dintre cele două tipuri de eclere (cu fistic sau cu nuci) este absolut delicios, iar de eclerul cu aromă de fistic m-am îndrăgostit pur și simplu, datorită gustului său fresh și dulce în același timp. Totuși, înghețata și brioșele Moo (care nu au dispărut, thank God) vor fi mereu preferatele mele.

În final, pot spune că schimbarea radicală a localului Moo nu a dat deloc greș, varietatea gastronomicăși noul design făcând ca noul concept să fie o reușită. Dacă înainte de schimbarea cea mare am avut multe amintiri plăcute în acest, sunt foarte nerăbdătoare să îmi creez altele noi, tot aici, la Moo… iar prima dintre ele a fost deja creată!

Dacă ai trecut deja pe la Bistro Moo, cum ți s-a părut? 🙂