Ce poate fi mai minunat  decât să simți mirosul florilor de primăvară chiar și în anotimpurile reci? Probabil pot fi mai multe lucruri, dar în momentul acesta  mă gândesc cum toamna a venit și a răpit, e drept că doar pentru o anumită perioadă, dar pentru mine asta înseamnă cam un deceniu :), florile primăverii sau ale verii ce ne îmbată cu miresme dulci și fresh.

Totuși, există perfumuri ce păstrează mirosul florilor, iar cele de la Yves Rocher îl păstrează atât de bine, încât acesta este cât se poate de asemănător cu cel al unei flori de primăvară sau de vară. Parfumul despre care o să-mi exprim părerea astăzi face parte din gama Un matin au jardin de la Yves Rocher.

Varianta pe care am procurat-o este cea de liliac mov (iar în trecut am avut și varianta cu flori de cireș), pentru că liliacul (în special cel mov) este una dintre florile mele preferate (se ia de mână cu lavanda, ca să nu fac concurs între florile mele favorite:) ). Flaconul este de 100 ml și are un simbol pe sticlă, iar mai jos numele florii, împrumutat și de acest parfum fin, este scris într-o nuanță de gri.

Parfumul are un ton șters de lila, iar mirosul este exact de cel al unui buchet de liliac proaspăt cules într-o grădină, dimineața. Deși mirosul este unul de vis (cel puțin pentru mine), acesta nu rezistă foarte mult pe piele, pentru că produsul este disponibil doar în varianta ”apă de toaletă”, concentrația de parfum fiind destul de mică. Deci, dacă vrei să miroși a liliac toată ziua, pregătește-i sticluței un loc special în geanta ta. Chiar dacă nu persistă mult, gramajul este totuși destul de mare pentru a echilibra situația.

Îmi place la nebunie acest parfum și l-aș mai procura ori de câte ori voi simți nevoia să simt un miros plăcut de primăvară sau e vară. Vă recomand să îl încercați și voi și vă asigur că o să vă simțiți fix ca într-o grădină în timpul dimineții.

Puteți găsi mai multe arome și aici.