Se spune că niciodată nu există un moment în care să fim pregătiți complet pentru a face un lucru sau de a începe ceva. Eu însă am crezut că este cel mai bine sa fac o pauză până a începe să scriu din nou pe aici. Și în momentul de față mă simt pregătită să intru într-o nouă eră a site-ului Le monde d’Elisa – o eră în care voi încerca să îți proiectez lumea prin ai mei ochi și să te provoc să vezi lucrurile așa cum le văd și eu zi de zi. Îmi doresc să te introduc într-o lume nouă, alături de mulți oameni faini, cu lucruri interesante de făcut, cu evenimente de tot felul (chit că încă suntem în pandemie) și cu fel de fel de realități cu care ne confruntăm zi de zi. 

A trecut ceva timp de când nu am mai postat ceva pe blogul personal… A trecut mult timp de când nu ți-am mai dat niciun semn de viață sau nu te-am mai „delectat” cu articolele mele. A fost un timp în care m-am transformat dintr-un boboc în ceva, zic eu, mai bun și mai complex. 

Fie că ești nou/nouă sau vechi/veche pe aici, un lucru vreau să-l știi sigur: o să îți placă la nebunie ce va urma să se mai întâmple pe blogul meu. Și până vei vedea cum stă treaba pe aici, vreau să îți mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ai oferit-o sau mi-o oferi. 

Înainte, acest blog a avut perioade pline de ambiguitate. Nu eram axată pe o nișă anume, dar de acum, mi-am ales direcția potrivită: un blog despre lumea mea (căci  la urma urmei, se numește blogul așa dintr-un motiv…),  despre oamenii din jurul meu, despre lucrurile care o clădesc și despre multe altele. Mai mult, prin intermediul acestuia voi realiza o legătură de prietenie cu tine, cititorule. Și sper eu să fie una strânsă și de lungă durată. 

Keep in touch and be ready! Some cool things are on their way!