După cum ziceam într-un articol anterior, unghiile sunt un ”accesoriu” foarte important pentru femei. Deși în ultima perioadă am preferat sa port unghiile naturale, mi-am propus să fac o curățenie în borseta cu multe oje. Și bine am făcut, pentru că am redescoperit multe nuanțe ce îmi plac și pe care le voi purta în urmatoarea perioadă.

Și pentru că tot am ales să fac această ”curățenie”, m-am gândit să vă împărtășesc care sunt cele 5 oje preferate pe care le am.

Prima ojă despre care voi vorbi este cea de la KIKO, Glitter Metal, nuanța 002 Golden Mauve. Deși este recent luată, pot spune că a fost ”dragoste la prima vedere”, datorită faptului că sunt în ”febra sclipiciului”. Pe lângă nuanța propriu-zisă, efectul pe care îl creează este unul foarte frumos. Se usucă repede și rezistă destul de mult timp. Dacă sunteți iubitoare de unghii sclipicioase, sigur vă veți topi după ea.

Următoarea ojă pe care o îndrăgesc este de la Lancôme-Paris, Vernis in love, nuața 200M Beige Romance, prin simplu fapt ca este o culoare neutră, pe care o pot purta în toate ocaziile posibile, fie ele de distracție sau formale. Am primit-o într-un pachet Pink Poket, iar inițial mi s-a părut că nuanța este prea deschisă pentru gusturile mele, dar după ce am încercat-o, efectul nu mai era același pe unghie. Timpul de uscare este puțin mai lung față de prima ojă despre care v-am vorbit, dar are o rezistență mare. Dacă ești acea persoană care este foarte ocupată sau care pur și simplu iubește cromatica neutră, oja aceasta este perfectă pentru tine.

Vedeta următoare este de la Maybelline New York, Colorama, nuanța 292 Blue Gray Shimmer. Pe lângă faptul că textura sa este una sclipitoare, culoarea este una din gama mea favorită. Țin minte că eram super in love de oja asta acum un an, doi și o foloseam mereu, iar acum, că tot am făcut ordine prin oje, voi avea grijă să o folosesc mai mult.

A patra ojă, pe care am și postat-o la un moment dat pe facebook sau instagram este cea de la AVON, Nailwear pro +, în nuanța de emerald. Culoarea sa superbă mi-a ”bucurat” ochii, fiind una metalică. Rezistă mult și este perfectă pentru toate ocaziile, mai ales pentru evenimente ce se țin seara. Eu am procurat-o cu o altă ojă tot din aceeași gamă, de o nuanță cărămizie în preajma Crăciunului, fiind amândouă foarte potrivite pentru o manichiură holiday edition.

Ultima, dar nu cea din urmă, este oja de la Yves Rocher, din gama Les Vernis, nuanța Lilas. Cred că ați ghicit deja de ce îmi place: pentru culoarea sa superbă. Pe lângă nuanță, are un sidef modest, ce îi dă o notă perfectă de strălucire pe unghii. Este ideală pentru ieșirile de zi de primăvară, dar și de vară. O recomand cu drag.

Care sunt ojele voastre preferate? Sunt tare curioasă să le aflu, poate vor deveni o nouă obsesie. 🙂