Cred că ați văzut cum în ultimele zile am tot am postat pe rețelele de socializare un eveniment ce a avut loc pe 21 iulie. Evenimentul a fost organizat de către mine și o echipă (Refreshing team) din care am făcut parte, o echipă ce m-a supus la multe experiențe noi și care a fost alături de mine pe tot parcursul activității.

Numele evenimentului are o anumită semnificație, desigur. Ne-am inspirat din numele emisiunii Splash Vedetele la apă (not my idea) și am înlocuit ”vedetele” cu ”GROWzavii”, ”GROW” fiind numele proiectului în care am fost implicate și ”-zavii” pentru a forma un cuvânt prin care să arătăm cât de grozavi am fost toți cei care am participat la eveniment.

De la ce a pornit totul? De la o simplă bătaie cu apă… Ne-am gândit că, la câte grade sunt afară, ar fi ideal să ne răcorim într-un mod mai amuzant. Și pe lângă bătaia propriu-zisă, am avut diferite workshop-uri și jocuri care au întreținut distracția: Art attack, Limbo, jocuri de societate, Țară-țară, vrem ostași!, Jagua, muzică și voie bună. Am avut chiar și mâncare, pe care lumea s-a ”bătut” mai ceva ca la bătaia cu apă. :)) Deși am întâmpinat anumite obstacole care ar fi putut să fie evitate, în cele din urmă evenimentul ne-a ieșit surprinzător de bine. Chiar și pentru mine. Au venit multe persoane, care s-au distrat și care s-au bucurat de după-amiază alături de noi pe Pârtia de Ski Copou. Am cunoscut și eu, la rândul meu, oameni noi sau i-am revăzut pe alții cu care mă știam deja.

A fost mult stres, multă responsabilitate, oboseală și fugăreală cât încape, dar și multă implicare din partea echipei, multe gulme, râsete și socializare. Personal, cred că a fost o experiență nouă, care mi-a deschis noi perspective asupra vieții, chiar dacă poate sună cam prețios, o experiență care m-a ajutat să-mi înțeleg abilitățile și să înțeleg ce este responsabilitatea atunci când te implici în organizarea unui eveniment public.

Poate că vom mai organiza în vara aceasta încă o bătaie cu apă, una mai mare și mai grozavă, la care veți avea șansa să participați și cei care nu ați reușit să ajungeți la aceasta despre care v-am vorbit.  Dar până atunci, bucurați-vă de fotografii și convingeți-vă singuri cât de GROWzav a fost acest eveniment.

P.S.: Era să uit… Pentru cei care vă întrebați de ce atâta culoare, DA, am avut și o bătaie cu culori acrilice, pentru că… de ce nu?! :))

 

Fotografii realizate de Vlad Roman