Long time, no review! De când nu am mai scris o recenzie, tot am mai primit sau procurat diferite lucrușoare, deci mi-a fost destul de greu să aleg să îți povestesc despre un anumit produs. Într-un final, după ce mai multă lume a apreciat produsul, am ales să vorbesc despre un parfum marca Yves Rocher din gama Quelques notes d`Amour.

”Câteva note de iubire”, așa cum s-ar traduce din limba franceză, te cheamă într-o lume a iubirii, o lume aromată, caldă, visătoare, iar cele care te poartă către această lume sunt notele definite de aromele parfumului.

La prima vedere, parfumul este într-un flacon destul de simplu, la 50ml, cu o jumătate de inimă sculptată pe o față și cealaltă pe altă față. Cutia merge pe același principiu de model cu flaconul, numai că nuanța este una diferită, o nuanță de nude spre roz, ce se împletește frumos cu cea a parfumului (o nuanță gălbuie-aurie).

După cum am zis și mai sus, numele te introduce într-o lume a iubirii, iar notele sunt aromele, acestea fiind dulci, jucăușe, ușor de distins. Aroma trandafirului de Damasc, senzuală, cu note mieroase se îmbină armonios cu esența lemnului de gaiac (o esență dulce cu nuanțe pământii). Pentru ca aroma finală să fie unică, parfumul conține și un extract benzoin (o aromă de vanilie cu accente jucăușe).

Parfumul are o rezistență destul de mare pe piele față de altele de la Yves Rocher pe care le-am mai avut, este un parfum ce îl poți purta mai ales la evenimentele de zi (iar cele de seară nu ies din cadru).

Recomand acest parfum, pentru că are o aromă unică, tinerească, o aromă ce îmi dă o stare pe care nu am resimțit-o la alte parfumuri. Este perfect pentru orice fată sau femeie îndrăgostită (nu e și cazul meu, dar tot îmi place! ). Acest tip de parfum merită purtat doar de câteva ori (asta dacă nu e parfumul preferat), deci nu cred că l-aș mai procura o dată, decât în varianta mai mică, la 30ml.

Tu l-ai încercat deja? Dacă da, cum ți se pare?