Pentru că mai sunt doar două zile până la sfârșitul anului 2016, un an cu multe lecții învățate despre viață, oameni și vise, m-am gândit să mai scriu un articol. Nu este un articol doar despre modă sau beauty, ci și un articol mai personal.

Recent(acum o lună, mai exact), am fost într-un city break la București. A fost o eliberare de problemele pe care le întâmpinam înainte. Am ales o parte a orașului cred că îndrăgită de majoritatea bucureștenilor, dar și a restului de populație: Centrul Vechi.

Când am ajuns acolo, am intrat într-o mașină a timpului. Clădirile vechi se îmbinau perfect cu localurile noi, iar străzile pavate cu piatră și felinarele cu un design vintage aduceau un aer boem străzilor.

Pentru că peisajul era mirific și îmi făcea inima să vibreze, nu am rezistat să nu fac câteva fotografii. Am ales un outfit casual, dar și lejer în același timp, îmbinând culori neutre. ,,Vedeta” acestui outfit este eșarfa, având o pasiune pentru ea de mult timp, datoriă nuanțelor de roz și de negru, reușind să o ,,fur” din garderoba mamei.

Acum, când mă uit din nou la poze, simt că încă sunt acolo, eliberată de grijile zilnice, fiind înconjurată de o stare pozitivă, iar inima emanând fericire și nostalgie în același timp. Sper că v-am creat aceeași stare și sper că v-am convins să dați o tură prin Centrul Vechi, un loc unde timpul te poartă fără să îți dai seama.

Bluză: Poema

Pantaloni: Stradivarius

Încălțăminte: Koton