Astăzi am decis să vă povestesc cam ce port cu mine în fiecare zi în geantă, în afară de caiete și de cărți :). De ce am zis geanta fermecată? Pentru că nu știu cum, dar de fiecare dată când ajung  acasă, deși este un dezastru în ea, totuși îmi găsesc lucrușoarele fără prea multe bătăi de cap. Sincer… nici nu știu cum de încă rezistă la câte caiete, cărți și lucruri car cu mine în fiecare zi.

După cum am zis, pe lângă iubitele mele cărți de fizică sau matematică sau whatever, îmi iau și alte lucruri, girl’s stuff. Cred că ele sunt cele care o transformă, de fapt, în gentă fermecată.  Pentru început, am un portfard de la Clinique , unde îmi țin mereu un ruj(în general Rose Goldul de la Yves Rocher, o culoare foarte frumoasă), un parfum (aici depinde…de starea de spirit… momentan am un AVON Cherish), o cremă de mâini (de la Balea, pentru frig, deși a venit primăvara, dar e ok), o oglinjoară și o mascara (Rimmel London, pentru gene cât mai curved).

Tot în geanta mea fermecată am portofelul (unul special, amintire dintr-o escapadă pariziană), iar în buzunarul genții îmi țin încărcătorul și căștile de la telefon, plus ochelarii de soare și cheile de la casă. Mai rămâne loc mereu și pentru o sticlă de apă, un pachet de șervețele, dar și pentru carnețelul meu (pe care în mod normal ar trebui să îmi scriu lucruri importante, dar care e plin de lecții de la diferite materii).  Se mai întâmplă, câteodată, să mai am la mine și caietul cu schițe, dar foarte rar… 

Cam astea sunt lucrurile pe care le plimb eu cu mine în fiecare zi. Gențile voastre fermecate ce comori ascund?