Deși în mod normal, ziua îndrăgostiților a fost (și dacă ați petrecut-o cum v-ați dorit, mă bucur pentru voi), la români se sărbătorește pe 24 februarie (fiind cunoscută ca Dragobetele). Deci, dacă încă nu ai sărbătorit cum se cuvine V Day, ai șansa să recuperezi această zi, iar eu m-am gândit să îți propun câteva sugestii de cadouri pentru ea (sau dacă ești o ea, câteva hinturi pentru iubit ca să știe ce să îți cumpere…) care cred că sunt atât frumoase și de calitate, cât și la un preț rezonabil.

Dacă mergi pe calea clasică și ușoară, un buchet de trandafiri (sau poate alte flori, depinde de preferințele ei) și o ciocolată (sau orice dulce preferă) sunt cea mai bună opțiune. Dar dacă vrei să îi demonstrezi că îi cunoști gusturile (deși nu i le cunoști ca lumea, hai să fim sinceri… dar este ok!), îți propun câteva idei de bijuterii (sunt mereu ceva sigur și unique) care sigur o să îi placă.

Pentru că această perioadă este despre roșu și inimioare, am găsit pe helenas.ro niște produse foarte faine, din argint, cu pietre semiprețioase, la un preț redus. Dacă ești din Iași, comanda vine chiar în următoarea zi(sau o poți ridica tu cât mai repede), deci nu te panica dacă mai ai puțin timp până pe 24 Februarie (well este 23 Februarie, but don’t worry!!). Nu o să stau să îți povestesc despre fiecare bijuterie în parte ce și cum, pentru că ai toate detaliile direct pe site! (hint: am ales bijuteriile după preferințele mele, deci dacă nu îți plac propunerile, click aici pentru mai multe produse).

 

Brațări: aici și aici

Cercei: aici, aici și aici

Pandantive (lănțișorul nu este inclus): aici și aici

Inel: aici

P.S: Aștept să-mi spui dacă sugestiile mele ți-au fost de folos. Nu e nevoie să-mi mulțumești, dar m-aș bucura să știu că am făcut o faptă bună pentru cineva îndrăgostit :)))