Surprinzător, tot acum 15 ani m-am născut și eu… Poate pentru unii cifra aceasta pare un număr deja mare, dar eu consider că este doar o părticică dintr-un fir lung al vieții. Așa este și cu Dacia Plant: drumul lor de până acum este doar o mică părticică din lunga lor călătorie, pe care au parcurs-o cu mare atenție, cu multă pasiune și ambiție de a se dezvolta. Și au reușit!

 

Recent, cei de la Dacia Plant au aniversat 15 ani de la înființare, la un hotel din orașul Brașov, la care am participat și eu. Evenimentul a fost unul memorabil. Începând de la invitați, gustări, organizare până la detalii legate de design-ul decorațiunilor.

Pentru început, cei de la Dacia Plant ne-au povestit puțin câte ceva despre ei și despre ceea ce fac ei. Actualmente Dacia Plant este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare din plante, din România. Cred cu tărie că sănătatea și energia omului pot fi menținute cu produse naturiste, iar forța binefăcătoare a plantelor le ghidează această viziune.  Rețetele lor sunt unice, îmbinând metodele tradiționale românești cu cele mai noi studii științifice din domeniu. Plantele sunt cultivate de ei, iar suplimentele sunt fără conservanți, coloranți sau îndulcitori chimici.

După speech-urile acționarilor a urmat petrecerea în sine, ale cărei detalii au fost gândite creativ de organizatori.

Astfel, totul s-a îmbinat armonios cu decorul sălii. Cromatica a fost inspirată din natură (predominante fiind nuanțele de verde), la fel și câteva detalii, cum ar fi multitudinea de soiuri de flori sălbatice. Încă un detaliu foarte original a fost că la fiecare masă a fost pus un anumit soi de flori, mesele primind astfel câte un nume.

Ingredientul special al acestei seri reușite a fost cu siguranță prezența legendarei trupe Pheonix, care a ținut toată sala în picioare, cu melodii care au trezit în multe persoane fiori de nostalgie.

 

 

 

Pe ansamblu, totul a fost minunat și foarte bine organizat. Pentru mine, evenimentul va rămâne memorabil. La mulți ani, Dacia Plant! Aștept cu nerăbdare următoarea aniversare! 🙂