Primul articol din anul 2017… Deși este cam târziu pentru o postare de început de an, pentru mine niciodată nu este prea târziu pentru ceva(cred 🙂 ).

2017 a început cu multă zăpadă, dar și cu mult ger. Totuși nu m-a surprins această apariție târzie a iernii în luna ianuarie. Am rămas fascinată ca de fiecare dată de peisajul monocrom de afară în care fulgii de nea dansau cu multă grație, învăluind tot odată pământul.

Deși temperaturile scăzute m-au pus puțin pe gânduri, m-am încăpățânat și am făcut câteva poze sub ploaia de nea, pentru că totul era deosebit de frumos. Pentru că am prins o mică pasiune pentru nuanțele de roz și pentru că afară totul era în nonculoare, am decis să pun o pată de culoare în tablou.

Ținuta pe care am ales-o este casual, dar și cozy în acelși timp. Sunt topită după urechiușele roz, care dau o tentă girly și copilărească, dar care sunt și practice și călduroase, dar și după sweaterul care mă induce în Winter spirit&Childhood 🙂 .

Pot spune că am dat startul anului cu forțe proaspete, amintindu-mi de vechile mele obsesii în materie de modă. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla mai departe. Până atunci, vă doresc un an cu multe realizări!