Mi-am propus ca următoarea postare să fie despre experiența mea din Grecia( iar soon o sa fie postata pe blog!), dar nu puteam să rezist tentației de a vă împărtăși o nouă ediție de bookhunt din cadrul FILIT!

Regulile sunt aceleași, doar locația și cartea sunt modificate ( păi normal, doar nu aveam să ascund cartea în același loc :)) ). Dacă ești nou pe aici, te invit să-mi citești postarea de anul trecut, unde am explicat exact care sunt regulile ( pss, click aici ).

Cartea pe care am ales-o să o ascund în acest an este una foarte interesantă ( I mean, chiar interesantă ), o carte care a reușit să mă conducă în lumea ei( o lume interesantă, neașteptată pentru mine ) într-un mod foarte plăcut. Mi-a plăcut încă de la primele pagini. Așa cum am spus și anul trecut, ” Dacă sunteți curioși să citiți această carte o puteți căuta în unul dintre locurile mele preferate *iar acum probabil o să vă întrebați care e locul meu preferat și de ce nu sunt mai specifică… haha* ”

Revenind în prezent, am ascuns cartea într-un loc tare drag mie ( și îmi pare tare rău că nu am mai trecut atât de frecvent pe acolo ), un loc unde consider  (sau mă rog, papilele mele gustative consideră ) că se face una dintre cele mai bune caffe latte din oraș! Dacă te uiți atent pe pagina mea de instagram, chiar am și citit o carte (nu, nu din cadrul FILIT, but still) acolo, o carte de care păream să fiu foarte fascinată.

După ce găsești cartea, care are o etichetă FILIT pe ea, tot ce ai de făcut este  să-ți faci un selfie cu ea în locația în care ai găsit-o și să îl postezi dându-mi tag pe Instagram ( @elisapodaru ), ori pe Facebook ( @lemondedelisa ). Nu uita să folosești și hashtagurile #filit , #filit2018 și #bookhuntfilit !

Ce mai aștepți? Cartea te așteaptă nerăbdătoare! Succes la căutare and have fun!

P.S.:  cartea pe care am citit-o atunci era pentru școală (mda nu știu de ce am vrut să spun acest lucru, but nevermind) :))