M-am hotărât ca astăzi să îți împărtășesc câteva modele de manichiură foarte simple, dar care mie îmi plac mult, pentru că:

  1. Nu sunt genul de persoană care să își facă mereu unghiile, pentru că știu că în maxim câteva zile oja se duce (deși există varianta unghiilor semipermanente, dar încă mă gândesc dacă să mă apuc să mi le fac așa sau nu)
  2. Îmi plac modelele simple pentru că arată mai elegant și nu vreau tot timpul să îmi pun prea mult manichiura în evidență.
  3. Nu sunt foarte îndemânatică atunci când vine vorba de pensulele de ojă.

Deci, dacă te simți în una dintre aceste ipostaze, that`s ok și de aceea sunt aici, ca să îți ofer câteva idei manichiură pe care eu le aplic în cazul meu.

  1. Unghii negre cu tente mov electric

Dacă tot s-a anunțat că movul electric va fi culoarea ce va domina 2018, m-am gândit să o aplic în această manichiură simplă, în combinație cu negrul mat.

Pentru început am folosit oja Avon Nail experts pentru base coat după care am aplicat oja mată neagră de la Rimmel London (Rita Ora, nuanța 906) pe toate unghiile în 2 straturi ( pentru a fi sigură că va rezista mai mult timp pe unghie). Am lăsat-o să se usuce după care am aplicat oja mov electric de la Avon True colour (nuanța 39) doar pe o parte a unghiei de pe inelar. Am pus și o bulină pe arătător, pentru că dă un efect mai frumos.

Rezultatul este unul frumos, simpluț, care poate fi purtat atât la un eveniment de seară cât și în timpul zilei.

  1. Pink and lilias shades

Fie că ești o fană înfocată vieții ”în roz”, fie că pur și simplu îți plac nuanțele pastelate și deschise, manichiura aceasta este perfectă, zic eu. O porți purta mai ales ziua, la serviciu sau școală sau în oraș, dar nu iese din cadru nici la evenimentele de seară. În plus, aduce un aer de primăvară. Am folosit oja roz pudrat de la Avon Gel shine (Dazzle Pink) ca bază și oja lila de la Yves Rocher (nuanța 31, Lilias) pentru a face bulinele.

  1. În 3 culori

Cine a spus că unghiile trebuie să fie la fel? Nu eu, clar, și vă recomand cu drag să încercați și voi aceasta manichiură (mai ales dacă vă place să ieșiți din zona voastră de comfort). Alegeți 3 oje cu nuanțe diferite (eu am ales Rimmel London Rita Ora 906,  Lancôme-Paris, Vernis in love, nuața 200M Beige Romance, Lancôme-Paris, Vernis in love, nuața 165N Very In Love  ) și faceți-vă de cap! Eu am ales să pun o nuanță pe arătător, altă nuanță pe inelar și pe restul unghiilor o ultimă ojă. Nu este ceva ce vezi zilnic și este atât de simplu de făcut.

Tu cum îți faci unghiile când te grăbești?